CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Rize'ye Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Rize’deki bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve programlara katılmak üzere 15 Nisan Cuma günü Rize'ye geliyor.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Rize'ye Geliyor Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal KılıçdaroğluRize'deki bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve programlara katılmak üzere 15 Nisan Cuma günü Trabzon'a geliyor.

Konuyla ilgili bugün kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen CHP Trabzon İl Başkanı Turgay GüngörCHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Rize'de 2 günlük bir programı olduğunu, Cumartesi akşam Rize dönüşü ise Trabzon'da bir otelde geniş katılımla bir toplantı yapacağını ve gündemle ilgili konuları konuşacağını söyledi.

Genel Başkan Kılıçdaoğlu'nun Cuma günü saat 13.30'da uçakla Trabzon'a geleceğini belirten Güngör, "Sayın Genel Başkanımız Cuma günü saat 13.30 havaalanında olacak. Daha sonra Rize'nin FındıklıArdeşen ve Pazar ilçelerinde vatandaşlarla buluşmasının ardından akşam Çayeli ilçesinde konaklayacak. Cumartesi günü saat 10.00'da çay sektörünün bileşenleriyle sivil toplum kuruluşları çayla ilgili Ziraat odalarıyla ilgili diğer meslek örgütleriyle ortak bir toplantı olacak. Aynı gün 13.30'da Rize'de İsmail KahramanKültür Merkezi'nde forum var. Bu forumda çay tarımı tartışılacak. Bu çay panelinin geniş katılımla yapılmasını düşünüyoruz. Rize'nin en büyük çay fabrikası olan Zihni Derin Çay Fabrikası'nda ziyaret programı var. Saat 18.30'da Trabzon'da basının, örgütün katılımıyla akşam yemeği var. Bu yemeğe CHP il ve ilçe örgütleri, başkanları ve yöneticileri il disiplin kurulu üyeleri ve diğer organlar katılacak. Orada sayın Genel Başkanımız genel gündem konusunda CHP'nin düşüncelerini paylaşacak. Daha sonra 21.00'de uçakla bölgemizden ayrılacak" dedi

https://www.53.gen.tr adresinden 28 Mart 2024, 19:58 tarihinde yazdırılmıştır.