Rize Hdp Partisi Adayı Selda Karafazlı

Daha önce hatırlayanımız mutlak olacaktır ben bilmem eşim bilir programında yarışan Selda Karafazlı şimdi Rize'de HDP Partisinden adaylığını açıkladı.
Rize Hdp Partisi Adayı Selda Karafazlı
Daha önce hatırlayanımız mutlak olacaktır ben bilmem eşim bilir programında yarışan Selda Karafazlı şimdi Rize'de HDP Partisinden adaylığını açıkladı. Akrabaları tarafından HDP'den aday olduğu için reddedilen Selda Karafazlı ilk kez konuştu. İMC TV'de Banu Güven'in sorularını yanıtladı.
 
 
"ÇOK GÜZEL TEPKİLER VAR"
 
Sosyal medyada gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirten Karafazlı, "Aktif olan Twitter hesabı şahsıma aittir. Ordaki mesajları da kendim yazıyorum. Olumlu tepkiler var. Çok mutluyum. Şimdi çok daha büyük aile olduk. Çok güzel tepkiler var. Abla oldum, kardeş oldum. Evine davet edenler var. Amed bölgesinden çağrılıyorum" dedi.
 
"TEPKİLERİN AYARI KAÇABİLİYOR"
 
Karafazlı, aile içinde patlak veren olaylarla ilgili ise, "Ortada farklı görüşte insanlar var. Bunların tepkilerinin ayarı kaçabiliyor bazı zamanlar. Uyarılar oldu. 'Yanında olamayız' diyerek beni uyardılar. Bu işe girerken bütün sülale bizim arkamızda olsun diyerek girmedik. Rize halkı kışkırtılacak bir halk değil. Bizimle aynı masaya da oturacaklar. Güzel bir süreç başlayacak" yorumunda bulundu.
 
https://www.53.gen.tr adresinden 26 Nisan 2024, 01:28 tarihinde yazdırılmıştır.