Rize'li Ekşi Ak Parti İstanbul Aday Adayı Oldu

Türkiye'de Jeofizik alanındaki çalışmaları ile adından söz ettiren Türkiye Mimar ve Mühendisler Odalar Birliği Genel Başkan Yardımcısı, Jeofizik Mühendisi Kadem Ekşi, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.
Rize'li Ekşi Ak Parti İstanbul Aday Adayı Oldu
Türkiye'de Jeofizik alanındaki çalışmaları ile adından söz ettiren Türkiye Mimar ve Mühendisler Odalar Birliği Genel Başkan Yardımcısı, Jeofizik Mühendisi Kadem Ekşi, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.
 
Jeofizik alanındaki çalışmaları ve tespitleri ile dikkat çeken Ekşi, 2014 yerel seçimlerinde Maltepe Belediye başkan aday adayı iken yaptığı farklı seçim çalışmasıyla da göz doldurmuştu. Rizeli olan Ekşi, 2015 genel seçimlerinin salt bir yarış olmaktan çıkarak seçimlerde ülkenin kaderini, vizyonunu etkileyecek "ya tamam ya devam" kararının verileceğine vurgu yaparak, "12 yıllık kalkınma hamlelerinin yeni dönemde halkın seçtiği Cumhurbaşkanı önderliğinde, daha güçlü bir parlamento yapısı ile hız kazanacak ve 2023 vizyonuna erişme noktasında bu dönemin çok daha fazla öneme sahip olacak" dedi.
 
MÜSİAD, Mimar ve Mühendisler Grubu, Girişimci iş adamları Vakfı, Jeofizik Mühendisleri Odası ve benzeri STK'lar da genel başkan yardımcılığı, kurucu üyelik ve benzeri pozisyonlarda görev alan Ekşi, ayrıca Türkiye'nin en kalabalık ailelerinden Rizeli Ekşioğlu aile vakfında da başkanvekili görevini sürdürüyor. Siyasi hayatına genç yaşlarında başlayan Ekşi, 34 yaşında Fazilet Partisi'nin Maltepe Belediye Başkan adayı oldu. Ak Parti'nin kurulmasıyla birlikte STK'lardan ve siyasetten elde ettiği tüm bilgi ve birikimi bu çatı altına taşıdı.
 
"DEVLET MİLLET ARASINDAKİ DUVARLAR YIKILDI"
 
Ekşi, Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazan Ak Parti'nin "Yeni Türkiye" vizyonuyla milletten 12 yıl önce aldığı emaneti hakkıyla yerine getirerek 7 Haziran milletvekili seçimlerinde de gururla milletin huzuruna geleceğine ve "Durmak yok yola devam" diyeceğini ifade ederek, "7 Haziran seçimlerini adeta bir vuslat, bir özlem ile bekliyoruz. Milletimizin de genel seçimleri aynı heyecan ile beklediğini biliyoruz. AK Parti ve Hükümetimiz geride kalan 12 yılda Devlet ve Millet arasındaki duvarları yıkarak ülkemize bir değişim takvimi yaşatmıştır. Gelişen ve değişen ülkemizde artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Eski Türkiye tarih olmuş 'Yeni Türkiye' ise milletimize hizmet yolunda felsefesiyle başarılarını her geçen gün arttırmıştır. AK Parti'nin siyasette yükselerek devam ettiği yıllarda bende partimin bir neferi olarak hizmete talibim. 2023 yılı hedeflerine doğru ilerlerken 2015 Seçimlerinde milletvekili aday adayı olarak milletimiz için aktif hizmette var olacağımı belirtiyor, AK Parti kadrolarımızın ve halkımızın teveccühünü bekliyorum" şeklinde konuştu.
 
"YENİ TÜRKİYE İÇİN ÜRETECEĞİZ, PAYLAŞACAĞIZ"
 
"Düne saygı, bugüne adalet, geleceğe miras" sloganıyla seçime hazırlanan Kadem Ekşi, "Yaklaşan 7 Haziran genel seçimleri salt bir milletvekili seçimi olmaktan ziyade, 2023 vizyonunu gerçekleştirmek ve 2071 vizyonunun temellerini sağlamlaştırmak adına büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle seçildikten sonra da siyasi görüş farkı göstermeden sorumlusu olduğumuz bölgelerdeki bütün vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek için durmaksızın çalışacağım. Yeni Türkiye için; yüreklerimizin sevgisi, zihnimizin aydınlığı ve emeklerimizin teriyle birlikte çalışacağız, üreteceğiz ve paylaşacağız" diye konuştu.
https://www.53.gen.tr adresinden 18 Nisan 2024, 03:56 tarihinde yazdırılmıştır.