Cumhurbaşkanı 2 Martta Rizede
Şehit Emniyet Müdürü Rize'den Dualarla Uğurlandı
2018 Yaş Çay Fiyatı Belirlendi
Cumhurbaşkanı RTE Rizede
Rize Havalimanı Çalışmaları Başladı

Vali Ersin Yazıcı Ufuk Kıran'ı Evinde Ziyaret Etti

Vali Ersin Yazıcı, Fenerbahçe otobüsüne düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ı evinde ziyaret etti.
Vali Ersin Yazıcı Ufuk Kıran'ı Evinde Ziyaret Etti
Vali Ersin Yazıcı, Fenerbahçe otobüsüne düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ı evinde ziyaret etti.
 
Cumartesi akşamı oynanan Çaykur Rizespor maçı sonrası İstanbul'a dönmek için Rize'den Trabzon Havalimanı'na giden Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse Trabzon'un Araklı ilçesi girişindeki viyadükte seyir halindeyken bir cisim isabet etmiş, araç sürücüsü Ufuk Kıran yüzünden yaralanmıştı.
 
Otobüs şoförü Ufuk Kıran, 5 gündür KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından 9 Nisan Perşembe günü taburcu edilmişti.
 
Şoför Ufuk Kıran olay hakkında yaptığı açıklamada, "Bir anda otobüsün yan camı kırıldı. Silah olduğu aklımızın ucundan geçmedi. Ağzımdan kan gelmeye başladı. Boğulacak gibi oldum. Soğukkanlı bir şekilde otobüsü kenara yanaştırdım. Hem kendim, hem de arabadakiler için son hamlemi yaptım ve otobüsü kenara yanaştırdım. O anda kan kaybediyordum. Otobüsten indikten sonra daha fazla kan kaybetmeye başladım. Otobüsten inip polis otosuna bindim. O anda şuurumu kaybetmişim. Sonraki gün uyandım"  ifadelerini kullandı.
 
Tekrar geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Ersin Yazıcı da, "Şoförümüzün sağlık durumu iyi. Faillerin en kısa zamanda yakalanıp adalete teslim edilmesi için tüm çalışmalar titizlikle sürmektedir. Şiddet asla sporun bir parçası olamaz ve hoşgörüyle karşılanamaz. Unutulmamalı ki, sporun her dalı dostluk ve kardeşlik çerçevesinde yapılmalıdır." dedi.
 
Geçmiş olsun ziyaretinde, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı da hazır bulundu.
 
 
Yazdır
Paylaş
Yapılan Yorumlar [ 0 ]
Adınız :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
   
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ
Resim Video

© Copyright 53.gen.tr. Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
VipTicaret