Cumhurbaşkanı 2 Martta Rizede
Şehit Emniyet Müdürü Rize'den Dualarla Uğurlandı
2018 Yaş Çay Fiyatı Belirlendi
Cumhurbaşkanı RTE Rizede
Rize Havalimanı Çalışmaları Başladı

Rizespor'u Vali Yazıcı Fenerbahçe Maçı Öncesi Ziyareti

Vali Ersin Yazıcı, 4 Nisan Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi Çaykur Rizesporlu oyunculara moral ziyaretinde bulundu.
Rizespor'u Vali Yazıcı Fenerbahçe Maçı Öncesi Ziyareti
Vali Ersin Yazıcı, 4 Nisan Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi Çaykur Rizesporlu oyunculara moral ziyaretinde bulundu.
 
Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda Teknik Direktör Hikmet Karaman tarafından karşılanan Vali Ersin Yazıcı futbolculara baklava ikram etti. Teknik Direktör Hikmet Karaman,  Vali Ersin Yazıcı'yı tesislerde görmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek kendilerine teşekkür etti. 
 
Vali Ersin Yazıcı da 'Biz bir aileyiz. Kendinizi yalnız hissetmeyin' diyerek başladığı konuşmasında Rize'de herkesin Çaykur Rizespor ile bütünleştiğini kaydetti. Çaykur Rizespor'un Rize'nin gözbebeği olduğunu kaydeden Vali Yazıcı, "Çaykur Rizespor Rize'nin gururu. Başarılarınız sürecek ve şehrin gururu olmaya devam edeceksiniz. Biz her zaman sizlerin yanınızdayız. Kalbimiz her zaman sizlerle buna inanın. Önümüzdeki maçın galibiyetle sonuçlanacağına inanıyorum. Futbolcuların oldukça gayretli bir şekilde mücadele ettiğini biliyoruz. Ben galibiyetlerin artarak devam edeceğine inanıyorum. Sizin sahaya çıkmanız ve kazanmanız bizi çok mutlu ediyor. Birlik ve beraberlik ile inanmışlık bizim en büyük gücümüz. Çaykur Rizespor'un şuan bulunduğu durum kimseyi merak ettirmesin. Özveriyle takıma sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum. Güzel ve başarılı günlere hep beraber ulaşırız. Bütün futbolcularımıza ve teknik heyete güveniyor ve başarılar diliyoruz.  Fenerbahçe maçının da iyi geçeceğine inanıyorum" diye konuştu. 
 
 
Takımın son durumu ile ilgili bilgi alan Vali Yazıcı, daha sonra futbolculara baklava ikram etti.
 
Öte yandan ziyaret sırasında, Çaykur Rizesporlu yöneticilerden Ömer Faruk Ofluoğlu, Ali Haydar Er, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu da hazır bulundu.
 
Yazdır
Paylaş
Yapılan Yorumlar [ 1 ]
Rizespor - 2015-04-03 17:12:44
Aslanım Rizespor:))
Adınız :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
   
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ
Resim Video

© Copyright 53.gen.tr. Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
VipTicaret