Cumhurbaşkanı 2 Martta Rizede
Şehit Emniyet Müdürü Rize'den Dualarla Uğurlandı
2018 Yaş Çay Fiyatı Belirlendi
Cumhurbaşkanı RTE Rizede
Rize Havalimanı Çalışmaları Başladı

Kemal Özdeş Rizespor Maçından Sonra Görevi Bırakabileceğini Söyledi

Balıkesirspor teknik direktörü Kemal Özdeş, 2-2 biten Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada görevi bırakabileceğini söyledi.
 Kemal Özdeş Rizespor Maçından Sonra Görevi Bırakabileceğini Söyledi
Balıkesirspor teknik direktörü Kemal Özdeş, 2-2 biten Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada görevi bırakabileceğini söyledi. 
 
Süper Lig'in 23. hafta maçında evinde Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalan Balıkesirspor’da teknik direktör Özdeş, istifa sinyali verdi. 2-0 öne geçtikleri maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrılan kırmızı beyazlı ekip, ligde kalma umutlarını azalttı. 
 
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Balıkesirspor teknik direktörü Özdeş, Gençlerbirliği maçından sonra görevi bıraktığını, ancak yönetimin kabul etmediğini söyledi. Görevi bırakmasının sonuç aldırması halinde hiç çekinmeden bunu yapacağını belirterek, "Tesislere gideceğim ve bununla ilgili görüşmelerimi yapacağım. Balıkesirspor için ne güzel olacaksa ben o kararı alırım." dedi.
 
Balıkesirspor’u ve şehri çok sevdiğini ifade eden Özdeş, "Burada oyun olarak hiç problem yaşadığımızı düşünmüyorum, ama biz alt sıralardan üst sıralara çıkabilmek için sonuç almamız gerekiyor." diye konuştu.
 
Haftayı bir puanla kapattıklarını ifade eden Kemal Özdeş, "İkinci yarıda içeride Konya, Gençlerbirliği ve Rize maçları bizim için olmazsa olmaz dediğimiz maçlardı. Üç maçtan bir puan alabildik. Bu durumdan çok üzgünüm. Oysa ki karşılaşmanın ilk dakikasında öne geçtik. İkinci yarının başında farkı açtık. Topu ayağımızda tutup kontrataktan gol aramayı düşünürken etkili olamadık. Rize takımının kurduğu baskı bizim bu skoru korumaya yönelik bilinç dışı oyunumuz ve yediğimiz ilk goldeki pozisyon hatamız bize pahalıya mal oldu." dedi.
 
KARAMAN: KAYBEDİLEN HER PUAN İLERİDE BİZİM İÇİN BÜYÜK SORUN OLABİLİR 
 
Balıkesir'e 3 puan için geldiklerini söyleyen Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman ise yaptığı açıklamada, "Maalesef ilk dakikalarda mağlup duruma düştük. Balıkesir sahası farklı. Futbolda bazen saha şartları, havanın durumu ve seyirci çok önemli." diyerek şunları söyledi:
 
"Rakibimiz ilk devre bunu çok iyi becerdi. İkinci yarıya çıktığımızda amacımız beraberliği yakalamaktı ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince topu yine ağlarımızda gördük. İkinci yarı çok pozisyon var. Sonuçta her şeye rağmen 2-0'dan maçı 2-2'ye getirmek iyi bir sonuç. Kazanabilirdik de. Sonuçta 2 puan kaybettik. Önümüzdeki maçlarda maksimum puanı toplamak istiyoruz. Kaybedilen her puan ileride bizim için büyük sorun olabilir."
Yazdır
Paylaş
Yapılan Yorumlar [ 0 ]
Adınız :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
   
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ
Resim Video

© Copyright 53.gen.tr. Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
VipTicaret