Cumhurbaşkanı 2 Martta Rizede
Şehit Emniyet Müdürü Rize'den Dualarla Uğurlandı
2018 Yaş Çay Fiyatı Belirlendi
Cumhurbaşkanı RTE Rizede
Rize Havalimanı Çalışmaları Başladı

Kazmayla Kendi Yolunu Açmaya Çalıştı

Çay bahçesine araçla gidebilmek için yol yapmak isteyen adam, ilgili makamlardan olumlu yanıt alamayınca 2 ay kazma ile çalıştı.
Kazmayla Kendi Yolunu Açmaya Çalıştı
Çay bahçesine araçla gidebilmek için yol yapmak isteyen adam, ilgili makamlardan olumlu yanıt alamayınca 2 ay kazma ile çalıştı. Rizeli çay üreticisi Halil Dinç'in bu çabasını duyan bir iş adamı, Dinç'e yardım eli uzattı.
 
ÇAY BAHÇESİNE YOL YAPMAK İSTEDİ
 
Rize'nin Çayeli ilçesi Gürgenli Köyü'nde bulunan beyninden ve ayağından iki büyük ameliyat geçiren 51 yaşındaki Halil Dinç, kendisine ait çay bahçesine yol yapmak istedi. Maddi yönden sıkıntısı olduğu için iş makinesi temin edemeyen Dinç, birçok ilgili makama başvurması sonrası hiçbir cevap alamadı ve kendi çabasıyla kazma ve kürek ile yol kazdı.
 
İŞ MAKİNESİ TEMİN ETTİLER
 
Halil Dinç'in sesini duyan bir hayırsever iş adamı iş makinesi temin ederek Halil Dinç'in gücü yetmediği bölgeleri yaptırarak yolun tamamlanmasına destek oldu.
 
"AĞABEYİMİZ ÇOK UĞRAŞTI SAĞ OLSUN"
 
Kendisinin ve yolu yaptıran hayırsever vatandaşın da hasta olduğunu ve tedavi gördüğünü ifade eden Dinç, "Ağabeyimiz çok uğraştı sağ olsun. Kendisi şu anda Tekirdağ'da hastanede tedavi altında. Yol için bütün maddi durumumuzu karşılayıp bize iş makinesi temin etti" dedi.
 
YOL İÇİN 2 AY KAZDIM
 
Yol yapmak için 2 ay kazma kürek uğraştığını söyleyen Dinç, "Sesimizi hayırsever bir ağabeyimiz duydu. Yol ile ilgili her şeyi yaparak yolumuzu tamamladık. Yolun geçtiği malın bir kısmı köyümüzde bir başka kişinindi ve bize izin vererek yolumuzun devamını getirdik. Allah herkesten razı olsun" diye konuştu.
HABER ETİKET :
Yazdır
Paylaş
Yapılan Yorumlar [ 0 ]
Adınız :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
   
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ
Resim Video

© Copyright 53.gen.tr. Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
VipTicaret