Cumhurbaşkanı 2 Martta Rizede
Şehit Emniyet Müdürü Rize'den Dualarla Uğurlandı
2018 Yaş Çay Fiyatı Belirlendi
Cumhurbaşkanı RTE Rizede
Rize Havalimanı Çalışmaları Başladı

Isırlık Projesi Çalışması Başladı

Isırlık Mesire Alanı Projesi Hayata Geçiyor
Isırlık Projesi Çalışması Başladı
Merkezi Hükümet desteğiyle hayata geçirilecek olan projenin 1. Etap uygulamasında an itibari ile alt yapı ve arazi düzenleme çalışmaları başladı. 1. Etap çalışması içerisinde arazi düzenleme çalışmalarıyla birlikte 41 adet kamelya, 41 adet barbekü, 1 adet kır kahvesi, 3 adet yöresel ürün satış birimi, açık anfi gösteri alanı, 1 adet wc-çocuk bakım ünitesi ve 2 adet otopark yapılacak.
 
Projenin 1. Etap kısmının 05.10.2016 tarihinde tamamlanması beklenirken, ilimizde yaşayan halkımıza ve farklı illerden ilimizi ziyarete gelen turistler için sosyal anlamda, önemli bir hizmet sağlayacağı düşünülüyor.
 
1. Etap’ın ardından ise genişletilecek olan Isırlık Tabiat Parkı ve Mesire Alanı Projesi genel anlamda 118 dönüm üzerinde, doğayla iç içe olacak şekilde projelendirilmiş olup, proje içerisinde 126 Ahşap Kamelya, 2 adet büyük kamelya, 63 adet Barbekü, 2 adet kır kahvesi, 1 adet kır lokantası, açık anfi gösteri alanı, 5 adet seyir terası, yürüyüş yolları, 9 adet yöresel ürün satış birimleri, 1 adet turizm tanıtım merkezi, cami, 3 adet wc ve çocuk bakım ünitesi, çocuk oyun grupları, futbol sahası, basketbol sahası, fitnes alanı, 4 adet otopark, 1 adet dekoratif çeşme ve peyzaj düzenlemeleri yer alacak.
 
Yazdır
Paylaş
Yapılan Yorumlar [ 0 ]
Adınız :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
   
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ
Resim Video

© Copyright 53.gen.tr. Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
VipTicaret