Cumhurbaşkanı 2 Martta Rizede
Şehit Emniyet Müdürü Rize'den Dualarla Uğurlandı
2018 Yaş Çay Fiyatı Belirlendi
Cumhurbaşkanı RTE Rizede
Rize Havalimanı Çalışmaları Başladı

Çaykur Rizespor'da Murat ve Viera'dan Galibiyet Sözü

Formasını giydiği Fildişi Sahilli milli takımı ile Afrika Kupasını kazanan defans oyuncusu Ousmane Viera, Sivasspor ile çok zor ve önemli bir maça çıkacaklarını belirterek,
Çaykur Rizespor'da Murat ve Viera'dan Galibiyet Sözü
Formasını giydiği Fildişi Sahilli milli takımı ile Afrika Kupasını kazanan defans oyuncusu Ousmane Viera, Sivasspor ile çok zor ve önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, Sivasspor iyi bir takım. Ama kendi sahamızda oynayacağız ve bu avantajı kullanıp galip gelmemiz gerekiyor. Bu galibiyet hem bizim, hem de Rize kenti için çok iyi bir moral kaynağı olacak dedi.
 
Viera, Benim kariyerim için Afrika kupasını kazanıp şampiyon olmak çok iyi oldu. Ama bunu tamamen unuttum. Şimdi Rizespor'a konsantre oldum. Çünkü ligde zor bir durumdayız ve bundan kurtulmamız gerekiyor. Bunun içinde takım arkadaşlarımla birlikte sıkı bir şekilde çalışıyoruz diye konuştu.
 
MURAT TIRMANIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ
 
Sahalarında Sivasspor'u kouk edeceklerini hatırlatan Murat Duruer ise, Son haftalarda istikrarlı bir gidişimiz var. Sivasspor ile oynayacağımız maça iyi hazırlanıyoruz. Tek hedefimiz var, o da galip gelmek ve bir daha uğramamak üzere alt sıralardan çıkmak. Rize'nin ve taraftarımızın desteğiyle galip gelip tırmanışımızı sürdürmek istiyoruz dedi.
 
KARAMAN, SİVASLI GAZETECİYİ GÖRÜNCE ANTRENMANI BASINA KAPATTI
 
Bu arada, Mehmet Cengiz Tesislerinde teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı. İlk 15 dakikası basına açık olan antrenman öncesi gazetecilerin yanına gelen teknik direktör Hikmet Karaman, Sivas'ta görev yapan bir gazetecinin idmanı takip ettiğini öğrendi. Karaman, bunun üzerine Rize'den bir gazeteci Sivas'a gidip idmanı takip etse ne olur diye sordu, ardından antrenmanın ilk 5 dakikadan sonra basına kapatılması talimatını verdi.
Yazdır
Paylaş
Yapılan Yorumlar [ 0 ]
Adınız :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
   
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ
Resim Video

© Copyright 53.gen.tr. Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
VipTicaret